Oikein
ASETA VETO

10.10.2024 klo 21:45

Englanti – Kreikka

Vakuuttavalla tavalla syksyn Kansojen Liigan aloittaneet Englanti ja Kreikka pelaavat torstaina B-sarjan kakkoslohkon kärkiottelussa. Kummallakin on alla kaksi voittoa ja kaksi nollapeliä, ja joukkueitten peli-ilme on ollut positiivinen.

Lohkon 2 tilanne

1. Kreikka, 2-0-0, 5:0, 6p
  2. Englanti, 2-0-0, 4:0, 6p
  3. Irlanti, 0-0-2, 0:4, 0p
  4. Suomi, 0-0-2, 0:5, 0p

Englannin väliaikaisena päävalmentajana toimiva Lee Carsley antoi vahvoja näyttöjä syyskuun otteluissa. Irlanti putosi Dublinissa kyydistä nopeasti, ja Kolme Leijonaa missasi toisella jaksolla 2-0 johdossa tukun laadukkaita tilanteita.

Suomea Vastaan Englanti hallitsi kenttätapahtumia vielä vahvemmin, vaikka ratkaisevat osumat syntyivät vasta toisella jaksolla. Carsleyn suojatit voittivat molemmat ottelut lopulta lukemin 2-0, ja joukkue latoi dominoivan pallonhallintapelin kautta yhteensä 38 laukausta. Englannin rosteri on vahvistunut hieman avauskierroksista, kun nyt riveihin palaavat Jude Bellingham, Cole Palmer ja Phil Foden.

Englannin ottelut Kansojen Liigassa

• 10.9. Englanti – Suomi, 2-0
  • 7.9. Irlanti – Englanti, 0-2

Kreikka oli Kansojen Liigan avauksessaan vahva, ja etenkin joukkuepuolustus toimi erinomaisesti. Suomi sai 3-0 tappiossa aikaiseksi vain kuusi maalintekoyritystä 54 prosentin pallonhallinnalla. Irlannin Kreikka löi Dublinissa lukemin 2-0, ja isännille kirjattiin kahdeksan laukausta ja pallonhallintaprosentiksi 49.

Englantia vastaan meno tulee olemaan hyvin erilaista, kun Kolme Leijonaa ottaa otteen todella vahvasti itselleen. Kreikka joutuu puolustamaan pitkiä jaksoja syvällä omalla alueellaan, mihin joukkue tosin tottui viime EM-karsinnassa Hollantia ja Ranskaa vastaan.

Kreikan ottelut Kansojen Liigassa

• 10.9. Irlanti – Kreikka, 0-2
  • 7.9. Kreikka – Suomi, 3-0

Englanti ei tule mahdollisessa johtoasemassa tälläkään kertaa nostamaan jalkaa kaasulta, ja ilmaiset jalkapallo vihjeet nostaa pelivalinnaksi ottelun yli 2,5 maalia SpinRollzin maistuvalla kertoimella 1,80. Kohde löytyy lisäksi esimerkiksi Wildsinon ja Vegasinon valikoimasta.